Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،حضور رئیس جمهور در جلسه شورای اداری استان از مهم‌ترین برنامه‌های سفر اخیر آیت‌الله رئیسی به آذربایجان شرقی بود که بر اساس روایت ناقص برخی رسانه‌ها، با دلخوری یکی از نمایندگان استان در مجلس همراه شد؛ اما اصل ماجرا چه بود؟

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی» هفته گذشته در ادامه سفرهای استانی خود به آذربایجان شرقی رفت و مهمان مردم خونگرم و انقلابی این دیار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور در  جریان بیست و دومین سفر استانی دولت مردمی علاوه بر تبریز، به جلفا و ورزقان هم رفت و از پایانه صفر مرزی جلفا بازدید کرد و در واحدهای تولیدی و صنعتی منطقه حضور یافت و در دیدار با مردم و نخبگان آذربایجانی در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

آیت‌الله رئیسی پس از این دیدارها و بازدیدها در نشست شورای اداری استان آذربایجان شرقی هم شرکت کرد تا با حضور اعضای کابینه دولت، نماینده ولی وفقیه، استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به بررسی دقیق‌تر موضوعات بپردازد و در نهایت بر اساس جمع‌بندی‌ها، تصمیماتی نیز در خصوص استان اتخاذ شد.

نشست رئیس جمهور با مسئولان استان آذربایجان شرقی اما یک حاشیه داشت: دلخوری احمد علیرضا بیگی یکی از نمایندگان مردم تبریز در مجلس از برخی ناهماهنگی‌ها که فرصت اظهار نظر از او در این جلسه را گرفت و نهایتاً به نشانه اعتراض جلسه را ترک کرد.

نحوه بازتاب این رخداد در برخی رسانه‌ها که با روایتی نادرست از قول علیرضا بیگی مدعی شدند رئیس جمهور در جلسه مشترک با وزرا و نمایندگان به این نماینده اجازه سخنرانی نداده است، زمینه وارونه‌سازی و موج‌سواری رسانه‌های معاند برای تحت‌الشعاع قرار دادن سفر و دستاوردهای آن را فراهم کرد.

در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی چه گذشت؟

اما برای خیلی‌ها سؤال پیش آمد که واقعاً اصل ماجرا چه بوده است؟

«احمد علیرضا بیگی» نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی درباره این ماجرا به خبرنگار ایرنا گفت: وقتی برنامه سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی قطعی شد، در مجمع نمایندگان استان تصمیم گرفته شد با تقسیم بندی بر مبنای جغرافیایی استان، من به نمایندگی از نمایندگان تبریز و چند نماینده دیگر هم از بخش‌های دیگر استان در جلسه در حضور رئیس‌ جمهور سخنرانی کنند.

وی افزود: پس از سخنرانی دو نماینده که از بخش‌های دیگر استان غیر از تبریز بودند، مسئول جلسه اعلام کرد زمان سخنرانی نمایندگان به پایان رسیده اما من گفتم قرار است از طرف نمایندگان تبریز حرف بزنم ولی با نظر استاندار، جلسه با سخنرانی وزرای نیرو، راه و جهاد ادامه پیدا کرد و بعد از آن هم معاون اجرایی رئیس جمهور صحبت کرد.

نماینده تبریز ادامه داد: قبل از سخنرانی آقای مرتضوی بنده مجدداً اعلام کردم قرار است من از جانب نمایندگان مرکز استان صحبت کنم که آقای خرم استاندار اعلام کرد وقت صحبت نمایندگان تمام شده اما من بعد از صحبت‌های معاون اجرایی رئیس جمهور بازهم برای سومین بار اعتراض کردم که مورد توجه استاندار قرار نگرفت و من جلسه را ترک کردم اما بعد از خروج بنده، رئیس جمهور اعلام کرد اگر نمایندگان تبریز صحبتی دارند، بیان کنند که با توجه به انصراف آقای پزشکیان از سخنرانی، آقای میرتاج‌الدینی پشت میکروفن رفت و صحبت کرد.

علیرضا بیگی این نکته را هم متذکر شد که نقل قول مطرح شده از او درباره اظهارات رئیس جمهور اشتباه بوده و از خبرگزاری منتشر کننده این خبر نیز خواسته مطلب خود را اصلاح کند اما اقدامی در این زمینه صورت نگرفت!

روایت میرتاج‌الدینی از جلسه نمایندگان با رئیسی

حجت‌الاسلام «سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی» هم درباره جزئیات جلسه رئیس جمهور با نمایندگان مجلس و استاندار آذربایجان شرقی در سفر استانی اخیر به ایرنا گفت که اداره این جلسه بر عهده استاندار بود و توضیح داد: پیش از حضور آقای علیرضابیگی در جلسه، ۴ نفر از نمایندگان نظرات خود را در این جلسه مطرح کردند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی افزود: قرار بود آقای علیرضا بیگی هم از طرف نمایندگان تبریز به عنوان پنجمین نفر در این جلسه نکاتی را مطرح کند اما استاندار اعلام کرد قرار بود چهار نفر از نمایندگان صحبت کنند و در ادامه جلسه تریبون در اختیار وزراست که این مسأله باعث ناراحتی آقای علیرضا بیگی از اظهارات استاندار شد و او جلسه را ترک کرد.

میرتاج‌الدینی هم مانند علیرضا بیگی تأکید کرد «بعد از خروج آقای علیرضا بیگی از جلسه، رئیس جمهور از استاندار خواست که اجازه دهد دیگر نمایندگان هم صحبت کنند و نظراتشان را بگویند که بنده از جانب نمایندگان تبریز صحبت کردم و اگر آقای علیرضا بیگی جلسه را ترک نکرده بود، قطعاً یکی از نمایندگانی بود که نظرات خود را مطرح می‌کرد».

این اظهارات نشان می‌دهد بر خلاف مطالب مطرح شده از سوی برخی رسانه‌ها که مدعی شده بودند رئیس جمهور مانع سخنرانی نماینده تبریز در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی شده، آیت‌الله رئیسی به رسم معمول و بر اساس مشی اخلاقی خود در بسیاری از جلسات که به دنبال شنیدن نظرات مختلف افراد حاضر در نشست‌ها و دیدارهاست، در این جلسه هم خواستار ارائه فرصت به نمایندگان ملت بوده و آنچه سبب دلخوری نماینده محترم مردم تبریز شده، ناشی از محدودیت‌های زمانی بوده که بعضاً در این نوع جلسات به‌دلیل برخی ناهماهنگی‌ها رخ می‌دهد.



انتهای پیام/

 

مرورگر شما از این فرمت پشتیبانی نمی کند

ماجرای دلخوری نماینده تبریز در جلسه شورای اداری استان چه بود؟+ فیلم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جلسه شورای اداری استان نمایندگان تبریز آذربایجان شرقی نماینده تبریز میرتاج الدینی جلسه را ترک مردم تبریز رئیس جمهور رسانه ها آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۳۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود

به گزارش خبرنگار مهر، دومین سفر استانی حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور به شهر مقدس قم روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری انجام می‌شود.

رئیس جمهور در دور اول سفرهای استانی و در سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم ۹ دی ۱۴۰۰ سفر دو روزه‌ای به قم داشت و وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این سفر رئیس جمهور را همراهی کردند.

دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم ۱۴۷ مصوبه داشته که از این تعداد ۱۹ مصوبه در زمینه موضوعات تسهیلاتی و سرمایه گذاری، ۷۶ مصوبه اعتباری و ۵۲ مصوبه نیز در زمینه مجوزی و تعیین تکلیفی بوده است.

بر اساس آخرین اعلام استاندار قم تاکنون ۶۴ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور یه استان قم اجرایی شده است.

از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی که برای پروژه‌ها و مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به قم تصویب شده بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.

از روزهای گذشته تیم‌های کارشناسی از دولت در استان قم مستقر شده و موضوعات مختلف مرتبط با سفر رئیس جمهور را مورد بررسی قرار داده اند.

جزئیات برنامه‌های حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به استان قم هنوز اعلام نشده اما به نظر می‌رسد دیدار عمومی با اقشار مختلف مردم شهر کریمه اهل بیت علیم السلام، شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با اساتید، طلاب و فرهیختگان حوزوی، همچنین دیدار با علما و مراجع عظام تقلید از جمله مهمترین برنامه‌های سفر رئیس جمهور به قم باشد.

آغاز عملیات اجرایی تکمیل مونوریل و فردگاه قم

طی روزهای گذشته نیز معاون اجرایی رئیس جمهور در جلسه جمع بندی سفر رئیس جمهور به قم بر تکمیل مونوریل و فرودگاه قم تاکید کرد و گفته عزم دولت برای تکمیل این دوره پروژه نیمه تمام جدی است و یکی از برنامه‌های سفر دولت به قم آغاز تکمیل این دو پروژه خواهد بود.

استاندار قم هفته گذشته نیز عنوان کرده بود، در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل ارائه خدمات به آنان، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در سفر دور دوم رئیس جمهور به قم افتتاح می‌شود.

آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و امام جمعه قم نیز در خطبه‌های هفته پیش نماز جمعه قم اشاره‌ای به سفر رئیس جمهور به قم داشته و گفت: ان‌شاءالله این سفر رئیس‌جمهوری سخت‌کوش، متواضع و انقلابی مانند سفرهای دیگرشان به شهرهای دیگر و سفر اولشان به استان قم برای مردم این استان پر از خیر و برکت باشد.

بررسی مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به استان قم نشان می‌دهد، بیشترین مسائلی که مورد توجه بوده؛ موضوعات آموزش و پژوهش، مسکن، اقتصاد، جاده، سلامت، کشاورزی، فرهنگ، آسیب‌های اجتماعی، ورزش، آب و برق، حمل و نقل، طرح عمرانی، محیط زیست، شهرسازی، راه‌آهن و بافت فرسوده است.

گفتنی است جلسه بررسی و جمع بندی طرح‌های پیشنهادی دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم پیش از ظهر دوشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار قم، وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، معاون عملیات فراجا و معاونین سایر دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، توافقات و تعهدات دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌های اولویت دار استان قم مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.

تخصیص اعتبار برای احداث، تکمیل و بهسازی راه‌ها و محورهای مواصلاتی و رفع نقاط حادثه خیز استان قم، تکمیل و اجرای طرح‌های ملی و استانی آموزشی قم، بیابان زدایی و توسعه روش‌های نوین آبیاری، تکمیل کتابخانه مرکزی و طرح‌های فرهنگی و هنری استان، تکمیل تجهیز مجتمع‌های توانبخشی و پزشکی ایثارگران و خانواده‌های شهدا و تکمیل طرح‌های نیمه تمام ورزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.

کد خبر 6098234

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • در آخرین جلسه‌ی دادگاه موسس پارک ارم چه گذشت؟/ آیا ماجرای قفس شیرها درست بود؟
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • ماجرای اختلاف علیرضا دبیر با رسول خادم / فیلم
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر