Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تبریز اعتقاد دارد که شروع لیگ برتر یک تصمیم غیر ورزشی است.

طرفداری - احمد علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به در پیش بودن آغاز مجدد رقابتهای لیگ برتر گفت:

چند روز پیش وزیر بهداشت گفتگویی داشتند و صراحتا اعلام کرده اند که جهت این بازگشایی ها تحت فشار هستند و وزارت ورزش پیگیر برگزاری لیگ برتر که متاسفانه هزینه های زیادی برای مملکت ما خواهد داشت و الان 15 تیم از 16 تیم لیگ برتر مخالف برگزاری لیگ هستند و این نشان می دهد که موضوع صرفا ورزشی نیست و موضوعات غیر ورزشی و تصمیمات غیرورزشی در روند ورزش تاثیر گذار بوده است که هزینه های زیادی برای کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مهر، بیگی درخصوص ورود وزارت ورزش به اساسنامه فدراسیون فوتبال و تهدیدات فیفا برای این موضوع گفت:

متاسفانه وزارت ورزش به جای اینکه در ورزش داوری کند وارد گود بازیکنی شده است و برای خودش با تیمداری عدالت فوتبالی را از بین برده است و متاسفانه دولت چه در حوزه ورزشی و جه در حوزه اقتصادی نتوانسته است به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص خصوصی سازی عمل کند و برخی مواقع نیز شاهد هستیم که دولت جلوی این روند را میگیرد و دولت بایستی در راستای شکوفایی زندگی مردم عمل کند ولی ورود به جزئیات فوتبالی باعث شده است تا در فوتبال عدالتی نداشته باشیم و اساسا باید چه در حوزه اقتصاد و چه در حوزه ورزش فضای رقابتی ایجاد کنیم ولی اکنون شاهد مناسبات ظالمانه ای هستیم.

نماینده مردم تبریز در مجلس درخصوص تیمداری دولتی گفت:

متاسفانه تیمداری دولتی تبدیل به یک ماجرای طولانی شده است و همانطور که قبلا نیز گفتم دولت برای واگذاری ها مقاومت می کند و به نوعی ورزش و خصوصا فوتبال ما تبدیل به حیاط خلوت وزارت ورزش شده است که همین موضوع باعث بی عدالتی در فوتبال می شود و اکنون برگزاری لیگ برتر با مخالفت 15 تیم از لیگ 16 تیمی این ذهنیت را ایجاد میکند که وزارت ورزش برای منافع تیمی خاص تلاش میکند و به نوعی وفقیت تیم های دولتی را برای خود عملکرد مثبت تلقی میکنند که این نوع  نگاه باعث دلسردی هواداران فوتبال شده است و باید به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کنیم و با واگذاری این تیم ها عدالت را به ورزش کشور بازگردانیم.

استاندار سابق آذربایجان شرقی در خصوص اساسنامه فدراسیون فوتبال گفت:

دولت در حال تغییر است و وزارت ورزش با تنظیم اساسنامه تلاش می کند که خود را در فوتبال سرپا نگه دارد و فیفا نیز از این موضوع مطلع است و ممانعت می کند. وزارت ورزش نباید وارد مسائل جزئی فوتبال شود و همین دخالت ها باعث دلسردی مردم میشود و مردم شاهد هستند که فوتبال ما در یک فضای عدالت محور قرار نگرفته است که این روند باید تغییر کند و در ورزش شاهد یک فضای به معنای واقعی ورزشی قرار بگیریم.

احمد علیرضا بیگی نماینده مجلس به موضوع فساد در فوتبال نیز اشاره کرد:

متاسفانه رقم های نجومی در فوتبال باعث شده است فساد در آن ریشه انداخته باشد و ما الان در رسانه ها با موضوع اسپانسر ها مواجه هستیم که ظاهرا وزارت ورزش نیز از حامیان آنها هستند و همین اسپانسر ها که با مدیریت فامیلی کار را پیش میبرند یکی از دلایل فشار وزارت ورزش بر برگزاری لیگ برتر باشد. امروز تصمیمات گرفته شده در حوزه فوتبال تحت تاثیر این اسپانسرها قرار گرفته است و اگر منافع شخصی در انتخاب این اسپانسر در میان نبود این چنین حمایت هایی را شاهد نبودیم و البته من این موضوع را توضیح بدهم که منظور من از فساد به شخص وزیر ورزش نیست بلکه این سیستم مدیریتی فساد آور است و وزارت ورزش نیز به دلیل تیمداری و سهم خواهی در فدراسیون ناخواسته وارد این موضوع می شود.

نماینده مردم تبریز از ورود مجلس به موضوع لیگ برتر خبر داد و گفت:

اگر احساس کنیم که برگزاری لیگ برتر سلامتی مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث خسارت می شود قطعا به این موضوع ورود می کنیم و از منافع مردم دفاع می کنیم و اجازه نمی دهیم با تصمیمات غیر کارشناسی سلامت جامعه در خطر باشد و در خصوص عملکرد وزارت ورزش، تیمداری در فوتبال و ورود به تصمیمات فدراسیون طرح سئوالی از وزارت ورزش خواهیم داشت و حتما تذکر خواهیم داد تا شاهد ادامه این ناعدالتی ها نباشیم.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: برگزاری لیگ برتر وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی با حساسیت خاصی به‌ویژه در همین هفته اخیر پیگیری شده که همچنان مقوله برخورد با تماشاگران زن در ورزشگاه، از حفظ شأن و منزلت آن‌ها گرفته تا جایگاه در نظر گرفته‌شده برای آن‌ها و بقیه، مورد نقد و بحث است. در هفته‌های اخیر یکی، دو اتفاق رخ داده که به قرار باب میل عده‌ای شده تا بر طبل رنگ‌ورو‌رفته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه کوفته و در وصفش با استفاده از رسانه‌های همسو، مطالبی به رشته تحریر درآورده و ژست عالمان پیشگو را گرفته و از این بگویند که «دیدید حق با ما بود».

 

اتفاقات ساده است؛ جیمی‌جامپ زنی از روی سکوی ورزشگاه در اراک خودش را به کاپیتان استقلال رساند و پس از آن هم در رفتاری مشمئزکننده یکی از افرادی که در جمع هواداران سپاهان در تقابل با پرسپولیس، روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود، الفاظی زشت خطاب به زنان به کار برد که به قدر کفایت بازتاب داشت. دلواپسان حضور زنان در ورزشگاه که چندین سال مانع از محقق‌شدن این موضوع شده‌اند، با کنار هم گذاشتن همین دو گزاره، به آب و آتش می‌زنند تا دوباره مانع از حضور زنان در ورزشگاه شوند. جالب آنکه حاضر به شنیدن این جمله ساده هم نیستند که اگر مردی هتاکی کرده چرا باید مانع از ورود زنان شد؟ یا اینکه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه صحه‌گذاشتن بر ناتوانی در اصلاح امور فرهنگی نیست؟

آش آن‌قدری شور شده که در روز‌های اخیر یکی، دو رسانه همسو با چنین تفکراتی به این ایده پروبال داده‌اند که «نکند کار، کار خودشان باشد تا مانع از تحقق کامل پروژه حضور زنان در ورزشگاه شوند». با‌این‌حال، از آنجا که مسئله مدیریت در امور ورزشی از دیرباز پررنگ بوده، در ساده‌ترین اتفاق، طرح پاک‌کردن صورت‌مسئله روی میز گذاشته شده و یکی، دو ورزشگاه به‌سرعت از حضور زنان منع شده‌اند و مابقی هم احتمالا با محدودیت‌هایی همراه خواهند شد.

البته که در این بین، نگرانی‌های دوپهلویی که از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم مطرح شده، بیش از آنکه دلگرم‌کننده باشد، نگران‌کننده است و بیم آن می‌رود که نقد دلواپسان که بعضا ارتباط نزدیکی با دولتمردان کنونی دارند، آن‌ها را به سمتی هل دهد که تاوانش را فوتبال ایران و سپس زنان مشتاق به تماشای فوتبال دهند.

جالب آنکه در این بین تلاش خواسته یا ناخواسته‌ای صورت گرفته تا لفظ جدیدی برای محدودکردن زنان شکل بگیرد. اگر تا دیروز کلیدواژه «زیرساخت» بهانه خوبی بود تا سد راه ورود زنان به ورزشگاه شوند، به‌تازگی عبارت «کرامت زن» وارد ادبیات مدیران ورزشی شده و با استفاده از آن، باب جدیدی در مقوله ورود زنان به ورزشگاه گشوده شده است.

برای روشن‌ترشدن بیشتر بحث کافی است به نامه وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال در هفته اخیر رجوع کرد. در بخشی از آن نامه چنین آمده است که «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به‌عنوان متولی فوتبال کشور و همچنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر‌چه بهتر هواداران زن و مرد و همچنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه‌تن‌ها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست».

شاید در نگاه نخست این نامه وزیر از سر دلسوزی باشد. البته که احتمالا هم چنین است و وزیر محترم ورزش همان‌طور که خودش در ادامه اشاره کرده «ورزش بدون ارزش را فاقد اعتبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران» می‌داند. با‌این‌حال در پس چنین دلسوزی، خط‌و‌نشان ریزی هم دیده می‌شود؛ به‌ویژه جایی که عنوان می‌کند مراجع تصمیم‌گیرنده به‌طور مشروط ورود زنان به ورزشگاه را پذیرفته‌اند. این پیام نهفته در دل چنین جملاتی را، ولی نباید از یاد برد که احتمالا اگر چنین شروطی رعایت نشود، مسئله ورود زنان به ورزشگاه هم اگر ممنوع نشود، محدود خواهد شد.

وزیر ورزش تنها مدیری نیست که کرامت زن را پس از اتفاقات اخیر برجسته کرده است، بلکه همین روز گذشته، مهدی تاج، رئیس فدارسیون فوتبال هم با اشاره به همین کلیدواژه، هشدار داده که می‌تواند مانع از حضور زنان در ورزشگاه شود. برخلاف تیتر‌ها و تأکیدی که رسانه‌های نزدیک به فدراسیون به کار برده و از قول مهدی تاج نوشته‌اند که «حضور زنان در ورزشگاه منع نخواهد شد»، ولی مشخصا در بخشی از صحبت‌های مهدی تاج، تهدید روشنی به کار رفته که نشان می‌دهد او و مدیران بالادستی، به گزینه منع تماشاگران زن از حضور در ورزشگاه فکر کرده‌اند.

تاج، روز گذشته در واکنش به نامه وزیر ورزش درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه‌ها گفت: «جواب نامه وزیر را دادم. ایشان یک نامه‌ای به ما زدند و نگران بودند از وضعیت باشگاه‌ها و حرکتی که باید در باشگاه‌ها از نظر فرهنگی صورت بگیرد که اتفاق نیفتاده است. بنده در جواب گفتم یک‌سری اقدامات را بعد از نامه ایشان انجام خواهیم داد. جلسه در همین دو، سه روز گذاشتیم. هم با خلیج فارس و هم با بانک شهر جلسه گذاشتیم. امروز هم دوباره جلسه دیگری خواهیم داشت. به همه هم اعلام کردیم اگر کسی نمی‌تواند کرامت زنان را حفظ کند و آن‌ها راحت به ورزشگاه بروند و مشکلی پیش نیاید ممکن است ما ورود را منع کنیم».

عبارات کاملا مشخص است؛ اگر کرامت زن حفظ نشود، ممکن است ورود آن‌ها را منع کنیم. حالا و در این بین، با وجود نگرانی‌هایی که این اواخر درباره کرامت زن شکل گرفته، پرسش بسیار ساده‌ای ذهن مخاطب را درگیر می‌کند: به غیر از طرح ممنوعیت زنان از ورود به ورزشگاه و به‌جز همراهی با دلواپسان و رسانه‌های خاص، آیا برنامه‌ای برای بهبود زیرساخت سابق یا کرامت زنان، در دستور کار مدیران قرار دارد؟

دیگر خبرها

  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • یازدهمین پیروزی الوحده در لیگ امارات
  • پاکستان: نه پایگاه نظامی به آمریکا داده و نه خواهیم داد
  • تاج: ورود بانوان به ورزشگاه اصلا منع نمی‌شود
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی